...
+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Stoom Reinigen

Stoom reinigen

Professioneel, duurzaam, milieuvriendelijk, kwaliteit en service. Dit zijn onze “must’s”.

Daarom maken wij gebruik van een stoomextractie-stofzuiger. 

Een auto schoonmaken op de traditionele manier kost zo’n 200 tot 250 liter water.

Wij gebruiken door middel van deze machine gemiddeld maar 4 liter water!

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de chemische reinigingsmiddelen die normaal gesproken in het milieu terecht komen. Dat gebeurt hier niet. Wij gebruiken in principe geen reinigingsproducten, alleen bij extreme vervuiling.

Hondenharen, kauwgom, nare geuren etc. verdwijnen als sneeuw voor de zon. De droogtijd is nagenoeg te verwaarlozen. Deze is terug te brengen tot een kwartier.

Hierdoor is het mogelijk om zowel het interieur als het exterieur van een auto, boot, camper, caravan, bus etc. beter en grondiger te reinigen dan met een sproei-extractie systeem.

Ook de routering binnen ons bedrijf is door de komst van het apparaat heel simpel geworden. “We zetten de auto op de brug, demonteren de wielen en beginnen met de stoomreiniger.” Het is natuurlijk ook heel makkelijk om mee te nemen op locatie.

Tevens gebruiken we nog maar 15% van de chemie die wij voorheen gebruikten. Door de hoge temperatuur van de stoom gaan de poriën openstaan en laat het vuil los. Resultaat? Brandschoon! Zelfs de motorruimte ontkomt niet aan de stoomreiniger. Met water loop je risico’s, maar daar hoeven wij niet bang voor te zijn.

Onze werkwijze is hiermee milieuvriendelijker, duurzamer en proffesioneler. En misschien nog wel het belangrijkste: het resultaat is top!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.