...
+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Oldtimer

WIJ DELEN SAMEN MET U DE BIJZONDERE PASSIE VOOR OLDTIMERS!

Nauwkeurigheid en perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is bij oldtimers ook respect voor het voertuig extra belangrijk. Wanneer wij uw oldtimer detailen, gaan wij uiterst behoedzaam te werk. Een oldtimer detailen is namelijk zeer complexer dan een moderne auto. U kunt bij ons terecht om uw oldtimer geheel onderhanden te laten nemen voor zowel het interieur als het exterieur. Tevens kunnen extra werkzaamheden zoals leder herstel of het polijsten van ruiten ook bij ons worden uitgevoerd door onze hierin gespecialiseerde partners.

Lakherstel

De lak van een oldtimer is vaak al vrij oud, daardoor kan er oxidatie optreden. Ook kan de lak doffer geworden zijn en kan het zo zijn dat er in al die jaren swirls en lichte krassen zijn ontstaan. De lak wordt door ons zo goed mogelijk hersteld door zorgvuldig te polijsten.

Transporteren

U wilt uw oldtimer bij ons laten detailen, maar rijdt u er liever geen onnodige grote afstanden mee of laat het weer het niet toe? Dan kunnen wij uw auto veilig laten transporteren door onze partner van en naar iedere gewenste bestemming. Dit kan bij u thuis of eventueel rechtstreeks naar een event. Het transporteren kan worden geregeld met een speciaal aangepaste oplegger en natuurlijk wordt dat met uiterste zorg gedaan zodat uw oldtimer veilig en in opperbeste staat aankomt.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.