...
+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Glasscoaten van de laklaag

Voor het aanbrengen van een glasscoating moeten er eerst andere handelingen worden verricht. Denk hierbij aan het wassen van uw auto en het verwijderen van vliegroest en teer. Hierna moet uw auto in meerdere lagen gepolijst worden om ervoor te zorgen dat alle krassen verwijderd worden, mocht dit niet het geval zijn dan zal de glasscoating de kras nog duidelijker zichtbaar laten maken. Tevens zal het dan lastiger zijn om weer te herstellen. Om deze reden hanteren wij altijd een vanaf prijs. Wij willen eerst uw auto zien voordat wij een prijs doorgeven, iedere auto is verschillend en heeft ook zo zijn eigen behandeling nodig!

glasscoaten van de laklaag - stappen:

omschrijving:

omschrijving:

Wanneer je zelf de tijd of de zin niet hebt om jouw auto regelmatig te soigneren kan een zogenaamde glasscoating voor de laklaag uitkomst bieden. Deze coating is in tegenstelling tot een wax of sealant niet verwijderbaar met wassen, ontvetters of door gebruik van de wasstraat. Enorm duurzaam en effectief dus. Ook blijft de lak bespaard door de harde coating (gemiddeld 5 uM dik ~ ongeveer 15 – 20% meer marge t.o.v. de blanke laklaag) en is de laklaag door de hardheid van de coating tevens minder krasgevoelig. Interessant om te doen bij een nieuwe auto of een auto die je u wellicht enkele jaren wilt houden. Tevens ook ideaal voor auto’s of modellen die bekend staan om fragiele of kwetsbare lakken. Wij werken zowel met de glasscoatings van Modesta als met de N-XTC glasscoatings. We adviseren en helpen je graag bij de juiste keuze.

Extra informatie:

Wanneer je zelf de tijd of de zin niet hebt om jouw auto regelmatig te soigneren kan een zogenaamde glasscoating voor de laklaag uitkomst bieden. Deze coating is in tegenstelling tot een wax of sealant niet verwijderbaar met wassen, ontvetters of door gebruik van de wasstraat. Enorm duurzaam en effectief dus.

Ook blijft de lak bespaard door de harde coating (gemiddeld 5 uM dik ~ ongeveer 15 – 20% meer marge t.o.v. de blanke laklaag) en is de laklaag door de hardheid van de coating tevens minder krasgevoelig. Interessant om te doen bij een nieuwe auto of een auto die je u wellicht enkele jaren wilt houden. Tevens ook ideaal voor auto’s of modellen die bekend staan om fragiele of kwetsbare lakken.

Wij werken zowel met de glasscoatings van Modesta als met de N-XTC glasscoatings. We adviseren en helpen je graag bij de juiste keuze.

GLASSCOATEN JAARLIJKS ONDERHOUD - STAPPEN:

extra informatie:

extra informatie:

Vanaf EUR 300,00 ex BTW

Werktijd: 7… uur

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.