+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Interieur Behandeling

Interieurbehandeling

Tijdens het rijden ziet u het interieur van uw auto uiteraard vaker dan het exterieur. Daarom is het belangrijk dat het interieur minstens net zo goed wordt verzorgd als het exterieur. Omdat er in het interieur veel soorten materiaal worden gebruikt kan niet elk deel hetzelfde behandeld worden. Daarvoor hebben wij een ruim assortiment reinigende en verzorgende producten zodat elk deel de juiste aandacht maar ook de juiste verzorging krijgt.

ALCANTARA

Alcantara bekleding zie je veel terug in luxere auto’s. Dit omdat het een mooie luxe uitstraling geeft, erg zacht en vlekbestendig. Alcantara is relatief duurzaam en vervaagt niet snel. Het is een veelzijdige meubelstof en kan in heel veel verschillende kleuren worden geverfd. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, brandvertragend en (over het algemeen) goedkoper dan leer. Alcantara autobekleding is goed te reinigen en je auto-interieur ziet er na een goede dieptereiniging weer schoon en fris uit.

GESTOFFEERDE BEKLEDING

De bekleding van onze auto is een belangrijk onderdeel in de waardebepaling. Reden te meer dus om deze goed schoon te houden. Zeker als u uw auto te koop wilt aanbieden is het van groot belang dat de bekleding schoon is en fris ruikt. In veel gevallen is een schone autobekleding dan ook een doorslaggevende factor bij een eventuele aankoop. Wilt u de autobekleding professioneel laten reinigen? Bij Custom Car Care gaan wij deze uitdaging aan. Doordat we gebruik maken van ervaren personeel en hoogwaardige schoonmaak technieken krijgen we vrijwel iedere bekleding weer als nieuw. Uiteraard wordt hierbij de structuur van de stof niet beschadigd en streven we altijd naar een professioneel eindresultaat. Ook als de bekleding van uw auto is vervuild door etensvlekken of oude koffievlekken bent u bij Xclusive Car Care Centre aan het juiste adres.

Leder

Leer is een natuurproduct en heeft daarom verzorging nodig. De eigenschappen van leer zijn dat het sterk is maar ook soepel en boven al een lange levensduur heeft. Met de juiste verzorging wordt de kans op slijtageplekken, vlekken, scheuren als gevolg van uitdroging, en verkleuringen van het leer voorkomen. Tevens kunnen schades aan het leder worden behandeld.

Een lederen interieur beschadigd tijdens het gebruik hiervan. Als het leder net nieuw is heeft de structuur een matte uitstraling. Na veelvuldig gebruik krijgt het leder een glanzend effect. Matteren van het leer verbetert de staat van uw bekleding aanzienlijk. Door onze behandeling krijgt het leder weer de matte look terug. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bekleding? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Omdat er in de auto-industrie veel soorten leder worden gebruikt, kan niet elk soort leer hetzelfde worden.

Interieur basic:

Intensief stofzuigen, intensief stomen, ramen binnen & buitenzijde, interieur poetsen.

Vanaf: €49,99 ex. btw

Interieur deep clean:

Intensief stomen, stofzuigen, ramen binnen & buiten en reinigen van lederen bekleding op bijv. stoelen en dashboard d.m.v. professionele reinigers en scrub / borstel – technologie in meerdere stappen. Nadien lederen bekleding drogen en voorzien van een conditioner welke in meerdere stappen wordt aangebracht om ook droog leder optimaal te voeden, evt. worden stoelen en banken gedemonteerd, nadien worden stoelen en banken gemonteerd.

Vanaf: €124,99 ex. btw

Lederen bekleding voorzien van een beschermende coating, het gecoate oppervlak wordt beschermd tegen slijtage, vervuiling en verkleuring.

€74,99 ex. btw

Het tapijt voorzien van een beschermende coating tegen inwerking van vocht.

€74,99 ex. btw

bekleding en tapijt

Interieur basic:

Intensief stofzuigen, intensief stomen, ramen binnen & buitenzijde, interieur poetsen.

Vanaf: €49,99 ex. btw

Interieur deep clean:

Intensief stomen, stofzuigen, ramen binnen & buiten en reinigen van tapijten en stoffen – bekleding d.m.v. professionele reinigers en naspoeling, evt. worden stoelen en banken gedemonteerd, zodat en de verontreinigingen het reinigingsmiddel de tapijt – en bekleding ook weer verlaten. Let wel op, de auto moet nadien in een goed geventileerde ruimte drogen. Nadien worden stoelen en banken weer gemonteerd.

Vanaf: €124,99 ex. btw

De bekleding en het tapijt voorzien van een beschermende coating tegen inwerking van vocht.

€74,99 ex. btw