...
+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Overige diensten

Reinigen en impregneren cabriolet dak:

extra informatie:

Vaak wordt vergeten dat je cabriolet of zonnedak meer nodig heeft dan enkel een wasbeurt. Het dak staat immers bloot aan dezelfde verontreiniging en weersinvloeden als de laklaag. Tevens is het dak gevoelig voor UV straling waardoor het op den duur zijn originele kleur zal verliezen. Laat je dak daarom eens per jaar grondig reinigen en impregneren zodat het vuil verdwijnt en de kleur wederom terugkomt. Tot slot wordt er een waterafstotende laag aangebracht welke tevens over een sterk UV filter beschikt om kleurfading te voorkomen.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR 130,00 ex BTW

detailleren motorcompartiment:

extra informatie:

Het kloppend hart van de auto is in vele gevallen meer dan een stuk techniek in een werkruimte. Vaak is de motor met bijhorende componenten door zijn vormgeving een stukje kunst op zich. Stof en verbleekt kunststof ontsiert dit alles en dat is natuurlijk zonde. Als aanvullende optie bieden wij een detail voor het motorcompartiment. Een dienst die menig sportwagen bezitter weet te waarderen om zijn afwerking.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR 95,00 ex BTW

herstellen en bijwerken schade leer:

extra informatie:

Instapschade aan het lederen interieur doet vaak enorm afbreuk aan de uitstraling van de auto. Ook andere krassen of kleine beschadigingen kunnen een doorn in het oog zijn. Dit kan echter met een relatief kleine ingreep worden opgelost. Na een goede reiniging worden de beschadigde delen gematteerd en grondig ontvet. Na het mengen van de kleur worden deze delen lokaal bij gespoten en afgewerkt. Een betaalbare en duurzame oplossing om van deze ongemakken af te komen. Let op, deze herstelling kan enkel gecombineerd worden met een uitgebreide lederbehandeling waarin het voorwerk en reiniging nauwkeurig wordt uitgevoerd.

extra informatie:

De meerprijs voor een kleurherstelling start vanaf EUR 75,00 incl. BTW

spotrepair en restylen:

extra informatie:

Storende parkeerdeukjes of geschaafde bumperhoekjes? Onze restyler kan dit soort problemen professioneel verwijderen en repareren in onze werkplaats. Zo kunnen ook deze storende elementen tijdens onze detailbehandeling worden aangepakt.

extra informatie:

Het verwijderen van één parkeerdeukje kost EUR 75,00 incl. BTW en wordt bij meerdere deukjes aanzienlijk goedkoper. Een spotrepair met lokaal herspuiten via airbrush start vanaf EUR 100,00 incl. BTW.

Chrome delete en wrappen:

extra informatie:

Chrome delete ook wel ontchromen genoemd is weer een extra stap om uw voertuig een andere uitstraling te geven. Onder andere de raamlijsten, grill, dakdragers, spoilers, diffusers en logo’s kunnen wij voor u ontchromen, elke kleur naar keuze is mogelijk! Tevens is het mogelijk om een keuze te maken tussen glans, mat of satijn. Het ontchromen van de auto geeft de auto gelijk een sportievere en een meer exclusievere look. De buitenafwerking ziet eruit alsof het standaard komt vanuit de fabriek. De wrap kan ongeveer 5 keer goedkoper gedaan worden, het proces duurt niet lang en mocht u het originele uiterlijk van uw auto weer willen herstellen, dan kunnen wij of u zelf het weer simpel verwijden, tevens kunnen gewrapte delen zonder enkel probleem door de wasstraat.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €50,00 incl. BTW

Remklauwen spuiten:

extra informatie:

Voor de meest sublieme afwerking voor uw auto laat u de remklauwen van uw auto spuiten. De remklauwen worden vooraf grondig gereinigd en ontvet, wanneer het nodig is worden ze ook hersteld. Hierna zetten wij de klauwen in de primer tot 3 lagen, hierna worden ze in de gewenste kleur gespoten. Ten slot kunt u er nog voor kiezen om de remklauwen af te werking met een duurzame coating van N-XTC.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €50,00 incl. BTW

Koplamp renovatie:

extra informatie:

Een van de belangrijke onderdelen van uw auto, zeer belangrijk voor uw eigen zicht en dus ook uw veiligheid! Zijn uw koplampen dof of verweerd? Is uw auto afgekeurd op de koplampen tijdens de jaarlijkse APK Keuring? Koop dan geen nieuwe maar laat ze bij ons behandelen. Doordat de meeste koplampen van moderne auto’s tegenwoordig van plastic in plaats van glas worden gemaakt zullen deze na verloop van tijd kunnen verweren door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg. Uw koplampen worden behandeld met een specifieke techniek waardoor in vrijwel alle gevallen de koplampen weer als nieuw worden. Na deze behandeling worden uw koplampen beschermd met een uv werende coating van N-XTC zodat er geen verwering kan terug komen.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €50,00 incl. BTW

Belettering of stickers verwijderen:

extra informatie:

Veel bedrijven maken gebruik van belettering op hun wagenpark en ook de reclame-belettering op personenwagens komt steeds vaker voor. Het is goede reclame voor het bedrijf, maar wat als de auto een andere eigenaar krijgt? U wilt dan vanzelfsprekend niet dat de nieuwe eigenaar met uw reclame rondrijdt. Het verwijderen van de belettering is een lastige en tijdrovende klus. Veelal wordt dit zelf gedaan en vaak zijn lak of andere beschadigingen het gevolg. Bespaar u zelf een hoop tijd en frustraties en laat dit aan een van onze specialisten over. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkennis om de belettering zonder schade snel te verwijderen.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €30,00 incl. BTW

Hybrid ceramische sealant:

extra informatie:

Deze behandeling biedt lakbescherming aan voor ongeveer 2 tot 3 maanden, hiervoor dienen wij uw auto met de hand te wassen en daarna is het gelijk mogelijk deze sealant aan te brengen. Deze sealant heeft ook een afstotende werking en zorgt er tevens voor dat u uw auto gemakkelijker kunt wassen, het vuil blijft gewoon weg minder goed hechten aan het lakwerk.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €80,00 incl. BTW

Ruiten coaten:

extra informatie:

Optimaal zicht wanneer het regent, wie wil dat nou niet? In deze behandeling reinigen wij uw ruiten, hierna ontvetten wij elke ruit twee maal voor optimale hechting van de coating die wij ten slot gaan aanbrengen. Deze coating zorgt ervoor dat uw ruit water afstotend wordt. Dit houdt in wanneer er regendruppels op uw ruit vallen tijdens het rijden met een snelheid van minimaal 50 km/u deze gelijk van de ruiten verdwijnen waardoor het zicht vele malen beter blijft.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €30,00 incl. BTW

Velgen demonteren en reinigen:

extra informatie:

Bij deze behandeling demonteren wij de velgen en zullen wij deze tot in elk detail volledig reinigen, hierna verwijderen wij al het teer en overige ingebrande vervuiling door middel van een klei behandeling. Hierna is het mogelijk om de velgen te laten polijsten om deze weer in optimale status te krijgen. Ten slot kunt u er nog voor kiezen om de velgen in de coating te laten zetten voor optimale bescherming, glans en een bijkomend voordeel is dat u uw velgen veel gemakkelijker zelf optimaal kunt reinigen.

extra informatie:

Een behandeling start vanaf EUR €120,00 incl. BTW

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.