+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Diensten

detail diensten

Uw auto, uw trost, uw visite kaartje! Veel mensen zijn één met hun auto. Wij vinden het niet meer dan logisch dat u de beste zorg voor uw auto wilt hebben! Deze zorg bieden wij u.
U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende auto detail diensten:

Wat is detailing?

Om het car detailing proces wat duidelijker te maken hebben we hier de belangrijkste stappen op een rijtje gezet en van een omschrijving voorzien. Car detailing de naam zegt het al; “detailing”. Als wij werken aan het perfecte eindresultaat draait het allemaal om details, en alle stappen die car detailing dus met zich mee brengt. Hopelijk is onze uitleg hierover duidelijk, wilt u desondanks meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op.

Basic Detail

Deze basic detailbehandeling is bedoeld voor auto’s die in een goede staat zijn, of als onderhoudsbehandeling voor auto’s die al eerder een uitgebreide behandeling bij ons hebben gekregen. Deze dagbehandeling zal de lak ophalen en zal deze weer een mooie glans geven.

Pro Detail

De pro detailbehandeling is bedoeld voor auto’s waarvan de lak in mindere staat is, voor verweerde lakken of voor auto’s die nog nooit eerder een uitgebreide behandeling hebben gekregen. Na deze behandeling wordt de auto voorzien van een duurzame wax die ervoor zorgt dat uw auto langdurig beschermd blijft.  

Excellent Detail

Onze excellent detailbehandeling is een zeer uitgebreide behandeling. Hierbij wordt de lak in meerdere stappen gecorrigeerd. Na deze behandeling wordt de auto voorzien van een duurzame sealant die ervoor zorgt dat uw auto langdurig (tot 12 maanden) beschermd blijft.   

Ultimate Detail

Dit is onze meest uitgebreide ultimate detailbehandeling. Hierbij draait alles om pure perfectie. Wij behalen het optimale resultaat en beschermen uw auto vervolgens met onze BRILA Premium body glass coating producten.                                                                                        

Maintaince detail

Deze onderhoud detail behandeling is bedoeld voor auto’s die al eerder een uitgebreide behandeling bij ons hebben gekregen.Met deze dagbehandeling zullen wij de lak controleren en waar nodig corrigeren zodat de lak weer optimaal is. 

Detailing Op Locatie

Heeft u een meerdere auto’s in een collectie, staat uw auto op een beurs of evenement of heeft u een auto in het buitenland? Wij  komen ook naar u voor detailing op locatie, hierbij zullen wij uw auto volledig behandelen op iedere gewenste plek binnen Europa en daar buiten.

Oldtimer Detail

Nauwkeurigheid en perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is bij oldtimers ook respect voor het voertuig extra belangrijk.U kunt bij ons terecht om uw oldtimer geheel onderhanden te laten nemen voor zowel het interieur als het exterieur.

NIeuwe Auto Detail

U wilt uw nieuw aangekochte auto direct goed laten beschermen met een van onze glascoatings of een (deels) anti-steenslag folie? Uiteraard verzorgen wij ook dit tot in de puntjes. Wij nemen uw auto geheel onderhanden vanaf fabrieksaflevering tot dealer aflevering.

Koplamp Renovatie

Weersinvloeden tasten de UV coating van uw koplampen aan en hierdoor kunnen uw koplampen dof worden. Na verloop van tijd ontstaan er krasjes in het plastic en vindt er oxidatie plaats. Naast het feit dat dit de uitstraling van uw auto niet ten goede komt, belemmert het ook de zichtbaarheid in het verkeer. Een goede reden voor heldere koplampen dus! Wij herstellen uw koplampen en brengen er een nieuwe UV coating op aan. Op deze manier kunnen ze weer jaren meegaan.

Belettering Verwijderen

Zonder twijfel de beste methode voor het snel en schadevrij verwijderen van autostickers, plakletters en belettering is droogijsstralen. Met deze techniek wordt droogijs in een luchtstroom onder druk op de stickers gespoten, waardoor deze bevriezen, verpulveren en als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Vele auto’s en bedrijfswagens ontdoen wij jaarlijks van hun belettering. Dit is mogelijk op onze vestiging in Ruurlo of bij u op locatie. 

Interieur Reiniging

Enkel alleen uw interieur reinigen, vlek verwijderen of weer een schoon en fris interieur? Wij reinigen uw interieur met professionele apparatuur en hoogwaardige reinigings producten.

 

Exclusieve Velgen

Xclusive Car Care Centre is uw leverancier van een uitgebreid assortiment exclusieve velgen van verschillende topmerken zoals Vossen Wheels, DUB, Fondmetal, Foose, Fuel, Niche, Rotiform, Usmag, VIP Modular en Vorsteiner.