...
+31 6 34 70 01 42
info@xclusivecarcarecentre.nl

Koplamp Herstel

KOPLAMPHERSTEL BIJ XCLUSIVE CAR CARE CENTRE

Wij zijn specialist op het renoveren en herstellen van koplampen*. Zoals bij al onze werkzaamheden staat kwaliteit hierbij hoog in het vaandel. Zijn uw koplampen dof of verweerd? Of is uw auto afgekeurd op de koplampen tijdens de jaarlijkse APK Keuring?Koop dan geen nieuwe maar laat ze bij ons behandelen.Doordat de meeste koplampen van moderne auto’s tegenwoordig van plastic in plaats van glas worden gemaakt zullen deze na verloop van tijd kunnen verweren door de invloed van uv- straling, zure regen, zout en vuil van de weg.Uw koplampen worden behandeld met een specifieke techniek waardoor in vrijwel alle gevallen de koplampen weer als nieuw worden.Na deze behandeling worden uw koplampen beschermd met een uv werende coating zodat er geen verwering kan terug komen.

PRIJZEN EN BEHANDELINGEN: BEHANDELING 1 BASIC HERSTEL:

De Koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende polymeer coating. U kunt er op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

De kosten zijn:

€ 30,00 – voor 1 koplamp
€ 50,00- voor een set koplampen

BEHANDELING 2 PRO HERSTEL:

De Koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende ceramische coating. U kunt er op wachten, want het duurt 1 à 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

De kosten zijn:

€ 60,00 – voor 1 koplamp
€ 100,00- voor een set koplampen

ACHTERLICHTEN

Voor achterlichten gelden dezelfde tarieven als voor de koplampen. Ook deze kunnen behandeld worden mochten ze verweerd of bekrast zijn.

OVERIGE TRANSPARANTE KUNSTSTOFFEN

Wij bewerken ook andere transparante kunststof producten. Denk hier bij aan caravanruiten, motor windschermen, bedrijfshalruiten, enz. alle transparant kunststof delen zijn te behandelen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, omdat dit vaak moeilijk van te voren te bepalen is.

KOPLAMPEN OPSTUREN

Losse koplampen, achterlichten of andere kunststof delen kunt u ook opsturen naar ons. Uw eigendom wordt met uiterste zorg behandeld en worden als deze klaar zijn weer retour gestuurd. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de delen terug gestuurd worden.

De verzending is op eigen risico.

Voor het retour zenden wordt €6,75 in rekening gebracht.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.